Дрогиран шофьор и 17-годишен с марихуана

Днес, полицейски екип на Второ РУП – Стара Загора е спрял за проверка  лек автомобил „Мерцедес 190”, управляван от  на 30-годишен мъж  от Стара Загора. Това се е случило по на ул. Батемберг.В автомобила са установени още четирима старозагорци – двама на по 25 години, един на 30 и един на 21 години. 

В хода на проверката униформените служители установяват, че возещият се на задната седалка пасажер пуска нещо в пакет е царевични пръчки, в който е открито полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество около 1 грам – амфетамин. Водачът на автомобила е тестван за употребата на упойващи вещества, при което драгтесът е отчел положителен резултат за амфетамин.

Трима старозагорци са задържани във Второ РУП- Стара Загора на вчера за притежание на наркотици. При обход по ул. „Х.Д.Асенов” екип на Второ РУП – Стара Загора забелязва близо до магазин три лица, които при вида на патрулния автомобил изхвърлят на земята три станиолени топчета. Самоличността и на тримата е установена – това са старозагорски граждани на 27,24 и 17-годишна възраст. От направения наркотест е установено, че веществото, съдържащо се в трите топчета с общо тегло около 3 грама е марихуана.

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top