Без телевизия по селата в старозагорско

Поредните общи изнесени приемни на председателя на Общинския съвет Емил Христов и омбудсмана на общината Павлина Делчева в населените места на общината бяха проведени вчера. Посетени бяха селата Старозагорски минерални бани, Остра могила и Казанка.

Продължава тенденцията хората да се оплакват най-вече от нарушени потребителски права. Най-многобройните и актуални в тези дни оплаквания са във връзка с преминаването от аналогова към цифрова телевизия. Оказва се, че в момента на места хората са на практика без телевизия, въпреки че са закупили декодери и са ги свързали към телевизионните си приемници. Сигнал обаче нямат.

Някои искат да върнат декодерите, тъй като са сключили договори с кабелни оператори и вече не им трябват. Предстои проверка на какво се дължи проблема, която ще бъде осъществена още тези дни.

Продължават оплакванията от предлаганите услуги на телефонни и кабелни оператори, ЕVN, В и К, както и жалбите по социални проблеми – липса на работа, нужда от социално подпомагане и други. Единични оплаквания има от новите фактури и цени на тока, както и едно питане относно дейността на полигон „Змейово”.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top