Спират движението по “Цар Симеон Велики“ за почивните дни

Спират движението по “Цар Симеон Велики“ за почивните дни
Още по темата...

Община Стара Загора разпрати следното съобщение, с което съобщава на гражданите за предстоящите през почивните дни довършителни дейности по главния старозагорски булевард:

 

Движението на моторни превозни средства и тролейбуси през почивните дни ще бъде спряно в ремонтирания участък на централния булевард „Цар Симеон Велики“ в Стара Загора заради поставянето на маркировката.

След приключването на ремонта и рехабилитацията на участъка от булеварда и изтичането на необходимия технологичен срок, започва поставянето на хоризонтална маркировка от структурен студен пластик и обикновена маркировъчна боя с перли върху повърхността на асфалтовата настилка.

Поставянето на хоризонталната маркировка върху двете платна за движение на бул. „Цар Симеон Велики”, в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен”, ще започне от 08:00 часа на 12.10.2013г. и ще приключи до 17:00 часа на 13.10.2013г. включително.

В този участък ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка. Тяхното движение ще се осъществява по обходен маршрут:
за движещите се посока запад - изток: ул. „Генерал Гурко” – бул. „Св. Патриарх Евтимий” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Ангел Кънчев” – бул. „Славянски” и обратно.

В същия интервал от време ще бъде спряно движението на тролейбусите в участъка.

Ще бъде подменена и вертикалната пътна маркировка за посоченото време.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top