Приятели се клаха в такси

Приятели се клаха в такси

Истински екшън се разигра тази нощ в близост до с. Змейово. Един човек е в болница, след като бе наръган с нож в областта на ръцете, докато се вози в такси.

Шофьорът се е отървал само с леко набождане и силна уплаха от разигралата се случка в колата му. Извършителят е задържан от полицията в Стара Загора.

Малко преди полунощ трима приятели наемат таксито на Георги Юрганджиев от Казанлък. Избраната дестинация е Стара Загора. Дори предплащат курса до там. По средата на пътя единият от пътниците заявява на шофьора да спре и да обърне колата, за да се върнат отново в Казанлък. Спътниците му обаче нареждат на Георги да продължи избраният курс.

След кратък спор возещият се на задната седалка вади нож и опитва да пререже гърлото на приятеля си, който е седнал до шофьора. Бързата реакция на потърпевшия му е спасила живота, тъй като е успял да сложи ръцете си, преди острието да се забие във врата му.

Другият пътник, който е бил също на задната седалка, успял да хване ръцете на приятеля си, който в този момент посягал да намушка и шофьора.

Юрганджиев спрял колата, а наръганият клиент се свлякъл на земята. Георги и другият клиент успели да излязат от колата и да заключат престъпника вътре, след което се обадили на тел. 112 за помощ.

Пристигналите на място полицаи обезвредиха престъпника и белезниците щракнаха мигновено на китките му. Потърпевшият бе откаран в ЦСМП - Стара Загора за да бъде прегледан и лекуван. Георги Юрганджиев разказа, че професията им е изключително рискова. "Нашата професия е много мръсна, много опасна. Карам ги тези към Стара Загора, единият отзад вади нож и наръга този предния, помъчи се и мен да наръга", добави още Георги след като се отърси от шока.

 

Източник: БГНЕС    

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top