Задава се ново авто и ретро изложение

Задава се ново авто и ретро изложение

От 12-22 септември ще се проведе изложение на ретро автомобили в града на липите. За трети пореден път Park Mall Стара Загора ще бъде домакин на автомобилно изложение, в което местните автодилъри ще преставят новите модели в портфолиото си. Освен, че ще могат да се запознаят с характеристиките на автомобилите, посетителите ще имат възможност да изпробват лично някои от изложените експонати в специалната зона за тест драйв.

Очаква се броят на автомобилите в изложбената зона и в тест драйв секцията да надхвърли 40. Сред участниците в третото издание на автосалона са дилърствата, представляващи VW, Audi, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Lexus, Renault, Dacia, Hyundai и др. На място ще бъдат презентирани и
условията за сключване на лизингови договори.

Преди началото на автоизложението за два дни в търговския център ще бъдат позиционирани ретро автомобили- на 10-ти и 11-ти септември, представени от старозагорския автомобилен ретро клуб . Там любителите на класическите модели ще могат да видят част от експонатите, притежание на членовете на клуба.

На 19-ти септември специални гости на автоизложението ще бъдат претендентките за титлата ‘Мис Стара Загора- област’. Те ще разгледат експонатите, преди да премерят сили в конкурса на следващия ден.
Изложението ще бъде отворено за посетители с работното време на Park Mall, а входът, както всяка година, е свободен.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top