Стара Загора: Викайте за “Берое“ на пъпа на Тел Авив

Викайте за “Берое“ на пъпа на Тел Авив

Между 16-и и 19-и този месец всички фенове на любимите ни "Берое" ще имат уникалния шанс да се запишат за организираната от СНЦ "Национален фенклуб Берое - Стара Загора" екскурзия до Тел Авив. Поводът, естествено, е втората среща между нашите момчета и "Апоел", която ще се проведе на 25.07.2013 г., от 20:00 ч.

Чартърният полет, който ще отведе най-верните фенове на "Берое" на стадиона в Израел, ще бъде в 10:00 ч. в деня на мача от летище Бургас и два часа след последния съдийски сигнал, самолетът ще върне най-заклетите фенове на тима по живо - по здраво обратно в родината.

Организаторите на пътуването съобщават, че цената на събитието е 465 щатски долара като в нея са включени летищните такси, както и трансферите между стадион "Блумфийлд" и летището. Предстои текущо да бъде съобщавана и допълнителна информация, тъй като за да се осъществи чартърния полет е необходимо събралите се желаещи да се възползват от това удоволствие, да напълнят самолета - казано по-просто, ако броят им не достигне 164 души (или не се доплати за незаетите места), за съжаление ще се наложи полетът да бъде отказан.

Ако, обаче, бройката се запълни, феновете ще могат да се възползват и от организиран транспорт между Стара Загора и Бургас.

Напомняме, че билетите за срещата Берое - Апоел на 18-и този месец в Стара Загора са на привършване, така че побързайте да се сдобиете с ценните хартийки, докато са още в продажба.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top