Детската театрална школа на ДКТ представя „Питър Пан“ на 1 юни в Стара Загора

Детската театрална школа към Кукления театър на Стара Загора има премиера на 1 юни, Международния ден на детето. Децата от школата ще представят пред малките и порастнали деца от публиката спектакъла "Питър Пан" по Джеймс Матю Бари.

Ръководителите на школата са актьорите Ивана Бобойчева и Кирил Антонов. Детската театрална щкола на Старозагорския куклен театър е единствената школа в града, която обучава деца да играят с кукли като истински големи артисти. Децата в школата са разделени на две възрастови групи, от 7 до 10 години и от 10 до 14 години. Спектакълът, който са избрали да представят по- големите пред публика на 1 юни е Питър Пан по Джеймс Матю Бари.

Участват: Александър Димитров, Валентина Стоянова, Вероника Николова, Виктор Трайков, Жасмина Русева, Жельо Христакиев, Зара Колева, Мария Димова, Мирела Желязкова, Пламен Димов, Радина Халваджиева. Фотограф е Калоян Георгиев, а авторна плаката Мария Джойкева- Денева.

Премиерата е на 1 юни на голямата сцена на Кукления театър от 18 часа, входът е свободен. Следващите представления са на 7 и 21 юни от 19 часа.

Ако искате и вашето дете да посещава Детската театрална школа във възрастови групи 7-10 г. или 10-14 г., може да получите повече информация на телефоните на ръководителите: 0883 521 246 и 0885 477 757

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top