Стара Загора: Изи Кредит осигури екипировка за международното състезание по художествена гимнастика „ФЕЯ ПОД ЛИПИТЕ“

Изи Кредит осигури екипировка за международното състезание по художествена гимнастика „ФЕЯ ПОД ЛИПИТЕ“

Изи Кредит осигури необходимата екипировка на отбора на клуб „Елит” по време на международното състезание по художествена гимнастика „ФЕЯ ПОД ЛИПИТЕ“. Осемнадесетото издание на събитието се проведе от 17 до 19 май в спортна зала „Иван Вазов“ в Стара Загора. В турнира взеха участие 670 гимнастички от 23 клуба в страната, както и гости от Франция, Италия и Израел. Домакини бяха СКХГ „ЕЛИТ“, Българската федерация по художествена гимнастика и Община Стара Загора.

.

Повече от 600 грации и над 100 малки участници от  старозагорските детски градини ДГ 8 „Българче“, ДГ 10 „Светлина“ и ДГ 13 „Пролет“ също се включиха и разтопиха сърцата на журито и зрителите със своите изпълнения.

Подкрепата на местни инициативи е част от дългосрочния ангажимент на Изи Кредит за запазване на културните традиции и насърчаване на спортните постижения. Социалните активности на Изи Кредит са обединени в обща комуникационна платформа “Силата на доброто”, която въплъщава корпоративната отговорност на компанията както към обществото и клиентите, така и към нейните служители. Този дългосрочен проект се ръководи от максимата, че доброто трябва да се споделя и има за цел да насърчава положителни промени и социална ангажираност на всички нива

.

Компанията е един от лидерите в предоставянето на качествени финансови услуги и едновременно с това е място, където служителите могат да разгърнат своя потенциал. Знанието и опитът, които компанията притежава, са ключът към добрите резултати и стимулира създаването на среда на споделяне на добрите практики и успешните стратегии. Изи Кредит се отличава с иновативен подход в предоставянето на финансови услуги и се фокусира върху удовлетворяването на нуждите на клиентите си. Вече близо 20 години заема водеща позиция на пазара благодарение на своите стратегии за социална ангажираност, качествено обслужване и развитие на служителите в компанията. Компанията е част от Мениджмънт Файненшъл Груп АД (МФГ), което обединява водещи фирми, специализирани в предоставянето на небанкови финансови продукти. Холдингът обслужва над 330 000 клиенти с помощта на над 8000 служители. Повече от 400 са офисите в България, Румъния, Полша, Северна Македония и Украйна.

 

 

 

 

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top