България има нужда от отговорно управление и експериментите трябва да спрат, смята водачът на ГЕРБ Красимир Вълчев

На 1 май в 11:11 часа ГЕРБ – СДС внесе за регистрация в Районната избирателна комисия в Стара Загора листата си с кандидати за народни представители на извънредните парламентарни избори на 9 юни 2024 г. Документите входира областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев. Листата е съставена от 22-ма души от различни общини в областта. Водач е Красимир Вълчев, на второ място е Маноил Манев, на трето – Илиана Жекова. На четвърта позиция е Антон Тонев, след него е Десита Петкова, следвана от Пламен Иванов и д-р Красимир Пейчев.

„Време е да приключим с безвремието. През последните три години пробвахме фалшива промяна. Резултатът е отслабени институции, липса на инвестиции и нелегални мигранти. България е на предпоследно място в Европейския съюз по усвояване на средствата по Плана за възстановяване и устойчивост. Единствената гаранция за стабилно управление е ГЕРБ – СДС да има по-висок резултат“ – заяви пред журналисти Красимир Вълчев.
Той добави, че България има нужда от отговорно управление и експериментите трябва да спрат.

„Ще водим, както винаги, положителна кампания и градивен диалог за бъдещето, защото от това има смисъл“ – каза още водачът на листата.

„На първите пет избираеми места са представители на пет общини. Аз също ще акцентирам на това, че експериментите в държавата приключиха, защото виждаме докъде ни доведоха. Всички, които се кандидатираме за народни представители, трябва да работим много отговорно“ – заяви Маноил Манев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top