Експерти от Община Стара Загора обмениха опит със служителите от „Районен център 112“ в град Бургас

На работно посещение и обмяна на опит в „Районен център 112“ град Бургас присъстваха директорът на дирекция „Обществен транспорт, чистота, екология и озеленяване“ Росица Копривчина, началникът на отдел „Обществен транспорт“ Бояна Делева, началникът на звено „Градска мобилност“ Добрин Влайков и експерти от Община Стара Загора.

На срещата беше обсъдено ефективното взаимодействие и сътрудничество между „Районен център 112“ към дирекция „Национална система 112“  - МВР в град Бургас и Община Стара Загора.  Обслужването на сигнали, съдържащи информация за събития и инциденти. Обсъдени бяха стратегии за „трудни“ разговори и видове граждани. Както и предпоставки за възникване на административни нарушения постъпили на територията на Община Стара Загора на база Протокол за сътрудничество.

„Изключително ползотворна среща, от която почерпихме опит и добри практики. Направихме обзор на вътрешните правила за контрол на качеството и оценка на резултатите за дейността на служителите на длъжностите оператор и координатор в „Районен център 112“ в процеса по обслужване на постъпилите на Единен европейски номер /ЕЕН/ 112 повиквания“ – коментира  Росица Копривчина.

Присъстваха още на презентация за дейностите на „Районен център 112“ към дирекция „Национална система 112“  - МВР и посетиха центъра за видеонаблюдение и управление на трафика при Община Бургас.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top