Паскал Дойчев: Храната е ключът към здравето и дълголетието (ВИДЕО)

Паскал Дойчев разкрива тайната на доброто хранене в първи епизод на Pulse Podcast

Преди повече от 2 месеца от лайфстайл веригата Pulse обявиха, че стартират излъчването на собствен подкаст. Досега бе тайна както датата на първият епизод, така и кой ще гостува в него. От Pulse предпочитаха всичко да е изненада и действително постигнаха търсения ефект.

Оказа се, че първият гост е основателят на веригата – Паскал Дойчев, който също така е и шампион по карате, и създател на хитовата тренировка P.BoxX. Той  седна зад микрофона в студиото с водещ един от топ треньорите на Pulse – Иван Христов.

„Аз вярвам в правилните навици“ - това заяви предприемачът и спортист Паскал Дойчев по време на излъчването на 1 епизод на Pulse Podcast

Повече от 30 минути предприемачът споделяше в изключителен детайл част от знанията, придобити и като активен атлет, и като всекидневно трениращ , с цел поддържане на топ форма. Засегнати бяха теми, които вълнуват не само спортуващите, а и всеки, който има желание да се храни здравословно и качествено – какво да закусваме, да имаме  ли  „чийт ден“, какво да вечеряме, какво да консумираме преди и след натоварване  и още много други. Естествено, стана дума и за фитнес тренировките на Дойчев, който сподели, че набляга най-вече на функционалния тип натоварване. Разбира се, най-заинтересованите могат сами да гледат епизода и да се запознаят с всички детайли по обсъдените теми като последват ТОЗИ ЛИНК

От Pulse показаха какво е ударен старт на подкаст. Летвата бе вдигната високо, но от компанията уверяват, че и занапред ще има изключително интересни събеседници. Целите видеа ще бъдат налични в платформата Pulse +, в която феновете на Pulse от години гледат лайв излъчвания и тренировки на запис.

Треньорът на звездите, водещият Иван Христов отдавна е познат в хайлайфа на България  като инструкторът, който се грижи лично за перфектните мерки на редица модели и спортисти.
Кога ще е следващият епизод и кой ще е гостът?

Всеки понеделник в Pulse Podcast, ще гостуват доказали се професионалисти в областта на спорта и здравословното хранене, а всеки който иска да се информира, може да следи както Pulse, така и Pulse +.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top