Старозагорският куклен театър гостува в столицата

Старозагорският куклен театър ще гостува в София с четири от своите нови спектакли през февруари. От 9 февруари, петък в три последователни дни в Столичен Куклен Театър ще може да гледате спектаклите „Хотел“, „Парченце от луната“ и „Тайната на Ленхен“, а в края на месеца в Младежки театър "Николай Бинев" ще се играе „Самотата в съвременния човек/свят“, ко-продукция с Драматично - куклен театър "Иван Радоев" - Плевен .

На 9- ти февруари от 19 ч. на сцената на Столичен куклен театър зрителите ще могат да видят „Хотел“ с режисьор Любомир Желев. На 10-ти от 11 и 17 ч. е представлението „Парченце от луната“ на Анна-Валерия Гостанян. На 11 февруари номинираната за ИКАР за постижение в кукленото изкуство режисьорка Елица Петкова ще представи своя спектакъл „Тайната на Ленхен“, който също получи номинация за Икар за най- добро куклено представление. Прожекциите са от 11 и 13 часа.

На сцената на Младежкия театър „Николай Бинев“ ще можете да видите представлението „Самотата в свременния човек/свят“ на режисьора Веселка Кунчева. Датата е 28 февруари от 19 часа.
Билети може да купите от касата на театъра или онлайн.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top