Предстоящи събития в Стара Загора на 31 януари, сряда

Народно читалище "Даскал Петър Иванов-1988", вестник "Литературен глас", Дружеството на писателите – Стара Загора и  Къща музей "Гео Милев" Ви канят на Литературно четене на поети и писатели от гр. Бургас

18:00 ч., Къща музей „Гео Милев“

 

Владимир Дръндарски представя своята „Книга за щастието“.

Това е книгата, която дава точните понятия, свързани с щастието. Развива уникална, пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното, дава конкретните решения на всичко свързано с щастието.

Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.

18:00 ч., зала 2, РБ „З. Княжески“

 

„Мексиканска графика“ - изложба съвременно мексиканско изкуство от колекцията на Художествена галерия – Пловдив. Пловдивската галерия притежава най-голямата в страната колекция на мексиканско изкуство и част от нея ще бъде представена през целия месец на старозагорската публика. В експозицията са включени 50 графики от втората половина на 20 век и интерактивна част.
18:00 ч., западна зала, Художествена галерия

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top