Магистрати и съдебни служители от старозагорските съд и прокуратура се включиха в благотворителна инициатива

В края на 2023 година магистрати и съдебни служители от Окръжен съд – Стара Загора, Административен съд – Стара Загора и Окръжна прокуратура – Стара Загора, се включиха в благотворителна кауза за подпомагане на деца в неравностойно положение.

В началото на настоящата година, със събраните от тях средства, бяха закупени и доставени ученически бюра за децата от Центъра за настаняване от семеен тип, гр.Стара Загора. Новото обзавеждане вече краси стаите на малчуганите и създава атмосфера и комфорт, близки до тези на домашната среда.

Децата получиха и други подаръци, осигурени от работещите в трите съдебни институции. Директорът на Центъра, г-жа Нели Баджакова, изрази искрените си благодарности към инициаторите на дарението. Тя заяви, че новите придобивки внасят допълнителен уют и удобство на децата.

Вчера бе подписан протокол за дарение в присъствието на служители на центъра, г-жа Любомира Янчева – връзки с обществеността в Административен съд, г-жа Ваня Иванова – връзки с обществеността в Окръжен съд и г-жа Анна Костадинова – съдебен администратор в Окръжна прокуратура.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top