Кой е задължителният елемент в облеклото през този сезон?

Кой е задължителният елемент в облеклото през този сезон?

Всяка година модният свят ни предлага нови възможности да изразим себе си. Облеклото е един от най-лесните начини да го направим и това кара мнозина да търсят вдъхновение в новите модни колекции. Тази година не прави изключение. Затова днес се питаме - не как да преобразим стила си на обличане, а кое е нещото, без което не може през този сезон.

Допълнете стила си с елемент във ваш стил

За да извлечете максимума от световната мода, не е необходимо да следвате сляпо трендовете. Потърсете елементи, които да допълват вашия стил. Научете се умело да съчетавате традиция и нови стилове. Жените може успешно да разчупят начина си на обличане с помощта на елегантна европейска модна марка като https://answear.bg/m/vero-moda. Достатъчно е да отчетете потребностите си (делова сфера, спортни хобита, ежедневие), за да освежите гардероба си с подходящите нови попълнения - например шапка, панталон, блуза, рокля и т.н. Проявата на съобразителност ще ви позволи да се снабдите със стилна вещ, която ще носите редовно и уверено. В този ред на мисли никога не е излишно да се стремите да влагате парите си в дългосрочни модни тенденции. Т.е. да допълвате гардероба си с дрехи, обувки и аксесоари, които може да носите сезон след сезон. Точно такава марка за мъже и жени е https://answear.bg/m/marc-opolo. В колекциите ще откриете широка гама тениски, панталони, рокли, якета и много други в базови цветове.

Обувките - страст за едни, необходимост за други

Изборът на обувки е също толкова важен, колкото и на дрехи. За много хора дори този елемент от облеклото е на първо място. Над всичко и в списъка за пазар през всеки сезон - пролет, лято, есен и зима. Следващия път, когато обмисляте покупка на нови обувки, обърнете внимание на качеството им. То е гаранция не само, че ще си осигурите комфорт, но и стил. В колекциите на Hugo например ще откриете модели за всеки ден - от топли апрески и удобни маратонки до елегантни мокасини, боти и ботуши. Щом изберете обувките по ваш вкус, уверете се, че имате поне няколко вещи, с които да ги носите. Те трябва хармонично да се вписват в обичайния ви начин на обличане, придавайки им модерност.

Придайте на модерната си визия завършеност с точните аксесоари

Задължителна покупка през този сезон е нов аксесоар, който да оживява тоалетите ви в духа на новите модни тенденции. Имате доста голям избор. Модните къщи показаха цяла палитра от колекции, в които не липсва въображение. Затова уверено допълнете аксесоарите си с нови обеци, гривни, колани, чанти или пък модерни дамски часовници. Добре подбрано украшение ще придаде жизненост на деловите ви костюми и ежедневни облекла. Колан в контрастен цвят например ще придаде нов облик на любимата ви черна рокля до коляното.

Какво ще бъде модерно през сезон 2023/2024?

След като преминахме накратко през основните елементи от облеклото, нека дадем и няколко насоки с какво точно да освежите стила си. През сезон 2023/2024 погледът ви си струва да бъде притеглян от якета и палта с вталена кройка. Колкото до цветовата гама, смело изберете модел в цвят бордо, горчица или нюанси на ръждата. За да създавате модни визии, препоръчваме

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top