Български звезди пеят на благотворителен концерт за Ники от Гълъбово на Летния театър

Днес плеяда български звезди ще се качат на сцената на Летния театър в Стара Загора, за да пеят благотворително в името на Николай Николаев от Гълъбово. Началото на събитието е от 19.00 часа, входът е 20 лева, а за деца до 7 години е безплатен.

Община Стара Загора също се включва в инициативата в подкрепа на Ники, осигурявайки базата за концерта безвъзмездно.

Участие в събитието ще вземат рок групата „Сигнал“, Петя Панева – победител в „Гласът на България“, заедно със своя съпруг маестро Митко Динев и свекър – майстор на гъдулката Васил Динев. Публиката ще има възможност да се наслади и на изпълненията и таланта на Орлин Памуков – кларинет, Салиф – барабани, Ненко Цачев – кавал, поп фолк певицата Тони Дачева, фолклорните изпълнители Ваня Вълкова и Господин Велев.

Кампанията е в помощ на Николай Радославов Николаев от гр. Гълъбово, а средствата са необходими за операция в Турция, даваща голяма надежда на семейството на Ники, който е с диагноза Аутизъм, за благоприятно повлияване на здравословното му състояние. Момчето не може да говори – грижите за него са изцяло в ръцете на неговата майка, а в семейството работи само баща му.

Който желае и има възможност, може да дари средства и онлайн на откритата дарителска сметка в Банка ДСК:

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top