Второ издание на Зумба фестивал ще де проведе тази събота в Стара Загора

Второ издание на Зумба фестивал ще де проведе на 20 май от 18.30 часа на сцена пред Община Стара Загора. Организаторите - Община Стара Загора, Зумба с Поли с Стара Загора и НЧ "Родина-1860" ви канят на истинска цветна фиеста, празничен шарен карнавал от горещи латино и екзотични ритми и танци, взрив от настроение и емоции, запленяващи хореографии, изненади …

Фестивалът тази година ще даде среща на близо 30 от най-добрите и атрактивни лицензирани инструктори от различни точки на страната (София, Пловдив, Варна, Пазарджик, Ловеч, Габрово, Стамболийски, Велико Търново, Сливен, Благоевград, Казанлък, др....). Тази година има специално международно участие в лицето на ZJ Seluco Fernandez от Испания, който е дошъл, за да проведе обучение за лицензираните инструктори, които ще посетят Стара Загора на 20 и 21 май. Миналата година специален гост беше ZES Ilian Ivanov (Зумба специалист, който подготвя бъдещи инструктори да придобият лиценз) и тази година отново ще бъде на сцената пред Общината и то не сам, а в познатото удивително дуо с неговия брат близнак Боби, с който живеят в Германия. Zumba Twins Bulgaria са известни със своята енергия, неподправеност и завидни умения с сферата на Зумба. В Града на липите се очакват стотици гости от близо и далеч. Освен 30те инструктори, които идват със своите групи от ученици, се очакват гости от Полша, Македония, Испания, Германия.

Зумба маратони и фестивали се провеждат из цялата страна от години, но в Града на липите това ще бъде второ издание. Мисията на фестивала е да повдигне духа на старозагорци и гостите на града в началото на пролетта. Магията на Зумба ще владее площада пред общината близо 3 часа, превръщайки го в щуро парти, което само лицензираните

Зумба инструктори в България могат да сътворят. Те неусетно ще накарат публиката да си тактува първо с крак, после да пляска, заредена с радост и възторг, ще я запалят да стане активна, да се осмели и да танцува в ритъм. Увлекателната и уникална танцова фитнес програма Zumba e създадена преди повече от 20 години и има за цел чрез движение, музика, танц и позитивни послания да донесе здраве, натоварвайки физически чрез редица танцови и фитнес упражнения, и същевременно да разтовари психически всеки, докоснал се до забавните тренировки, водени от добре обучени, талантливи и позитивни инструктори.

Зумба е за всички, без изключение и ограничение на пол, възраст, външен вид, килограми, умения, възможности... Събитието е БЕЗПЛАТНО. Присъединете се отново към нашия пъстър, пролетен и много танцувален празник! Заповядайте да преживеете Щастието и Магията на Зумба! 

„Не е важно животът да е перфектен, важно е, че е ЦВЕТЕН!“ – призовава и кани организаторката Поли Гънчева с широка усмивка!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top