Спира се движението на МПС в централната част на Стара Загора на 1 и 2 април

С оглед осигуряване на безопасното организиране и провеждане на избори за Народно събрание на 2-ри април (неделя), за времето от 9:30 до 18:00 часа на 1 април (събота) се спира движението на личен и договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка, по следните улици: бул. „Митрополит Методи Кусев“ - в отсечката от ул. „Лубор Байер“ до ул. „Свети Княз Борис“; ул. „Свети Княз Борис“ - в отсечката от ул. „Хаджи Димитър Асенов“ до бул. „Митрополит Методи Кусев“;  ул. „Захари Княжески“ - в отсечката от ул. „Свети Княз Борис“ до ул. „Лубор Байер“.

Нормалното движение на превозни средства ще се възстанови незабавно след приключване на съответните мероприятия, съгласно Изборния кодекс.

За времето от 19:30 часа на 2 април до 4:00 часа на 3 април същото ограничение на преминаването на МПС касае и следните улици: бул. „Руски“ - в отсечката от ул. „Генерал Столетов“ до ул. Генерал Гурко; ул. „Цар Иван Шишман“ - в отсечката от ул. „Ген. Гурко“, до ул. „Ген. Столетов“.

При необходимост, периодът на спирането на движението ще  бъде удължен, по преценка на служителите към ОД на МВР, ангажирани с охраната на изборния процес.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top