29 септември 2023

Осем старозагорски села получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ

Общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подаръци на читалища и пенсионерски клубове в селата: Кирилово, Ракитница, Борилово, Старозагорски бани, Казанка, Маджерито, Петрово и Бъдеще. В зависимост от потребностите част от тях получиха смарт телевизор, а останалите – конвектор.

В продължение на 3 дни общинският ръководител Емил Христов и организационният секретар Николай Диков се срещнаха с кметовете на селата и техните жители.
„Нека бъдем задружни, да си помагаме в нужда и да правим добро! За Новата година пожелавам най-вече здраве на Вас и семействата Ви, както и спокойствие. Въпреки проблемите, които се случват в държавата, наш дълг е да запазим постигнатото през годините в града и селата ни. Ние сме пример как хората могат да работят единно и успешно, независимо от различията си, затова постигаме добри резултати” – каза по време на посещението си в едно от селата Емил Христов.

Хората имаха възможност да зададат своите въпроси, свързани с проблемите на населените си места.

„Искаме да подобрим дори с малко средата в клубовете и читалищата, където прекарвате голяма част от времето си. Започваме с личния пример и се надяваме да бъде последван от повече хора. В годините показахме, че сме екип, който държи на хората и личните срещи с тях, за да обсъждаме предложения, проблеми и да търсим начините за тяхното решаване“ – сподели с жителите Николай Диков.

В инициативата, помагаща на читалища и пенсионерски клубове по селата да подобрят условията си, се включи и Радостин Танев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top