Ограничава се движението по част от ул. „Хан Аспарух“, автобусни линии №15 и №23 ще са с обходен маршрут

С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи за обект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора – северна част“ ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Хан Аспарух“ - в участъка от ул. „Димитър Наумов“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий“ за времето от 22.11.2022 г. до 31.01.2023 г.

Временната организация на движението ще се осъществява в три етапа, както следва:

I-ви етап

От 22.11.2022 г. до 15.12.2022 г. се спира движението по ул. „Хан Аспарух“ от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Кенали“, без  да се ограничава движението на кръстовището с бул. „Св. Патриарх Евтимий“. При извършване на строително- монтажните работи ще бъдат допускани живущите в района граждани, екипи на спешна медицинска помощ и пожарна безопасност.

II-ри етап

От 16.12.2022 г. до 09.01.2023 г. се спира движението по ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Кенали“ до ул. „Руси Аргов“, без  да се ограничава движението на кръстовищата с ул. „Кенали“ и ул. „Руси Аргов“. При извършване на строително-монтажните работи ще бъдат допускани живущите в района граждани, екипи на спешна медицинска помощ и пожарна безопасност.

III-ти етап 

От 10.01.2023 г. до 31.01.2023 г. се спира движението по ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Руси Аргов“ до ул. „Димитър Наумов“, без ограничаване на движението на кръстовището с ул. „Димитър Наумов“ и ул. „Августа Траяна“. При извършване на строително-монтажните работи ще бъдат допускани живущите в района граждани, екипи на спешна медицинска помощ и пожарна безопасност.

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително – монтажните работи по ул. „Хан Аспарух“, от 22.11.2022 г. /вторник/ до 31.01.2023 г., общественият транспорт /автобусни линии № 15 и 23 / ще се движи по обходен маршрут, както следва:

-           По направление от Стадион „Берое“: ул. „Августа Траяна“ –бул. „Руски“ –ул. „Ген. Столетов“.

-           По направление към Стадион „Берое“: ул. „Ген. Столетов“ – надясно бул. „Руски“ – наляво по ул. „Августа Траяна“.

Спирки „ТД на НАП“, „Ремиза“ , „Младежки дом“ и „РПС“ няма да обслужват автобусни линии № 15 и 23.

Добавят се спирки по обходния маршрут: спирки „ДНА“, „Детска поликлиника“ и „ГПЧЕ Ромен Ролан“.

Водачите на МПС да шофират с повишено внимание и спазват стриктно вертикалната маркировка.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top