Без вода в част от Стара Загора и Раднево днес

“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с отстраняване на аварии на довеждащи водопроводи за гр.Раднево, ще бъде спряно водоподаването от 09:00 часа до 16:00 часа на 28.09.2022г. /сряда/ на следните населени места: населените места и Дружества от Община Раднево: гр. Раднево; с. Ковачево; ТЕЦ Марица Изток 2 и Рудник 2 населените места от Община Нова Загора: с. Пет Могили; с. Новоселец и с. Радецки населените места и Дружества от Община Гълъбово: с. Обручище; с. Медникарово; ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“; Брикел ЕАД; Енергоремонт; ТЕЦ Марица Изток 3 и Рудник 3

От дружеството припомнят, че днес до 17:00 часа без вода ще бъде и част от град Стара Загора. Причината е изпълнение на проект по Оперативна програма "Околна среда" за реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Стара Загора, касаещ подмяна на стоманен водопровод по ул. „Иречек“ и ул. „Боруйград“. Това съобщиха от пресцентъра на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора.

Без вода ще бъдат потребителите в карето от улици: на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“ и на изток от бул. „Патриарх Евтимий“ до р. Бедечка; на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Радецки“ и на изток от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Вазов“; на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Хан Аспарух“ и на запад от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Цар Иван Шишман“; на север от ул. „Хан Аспарух“ до завода "Загорка" АД; на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“; на изток от ул. „Димитър Наумов“ до бул. „Патриарх Евтимий“; на запад от ул. „Димитър Наумов“ до ул. „Александър Батенберг“ и на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Генерал Столетов“; на запад от ул. „Димитър Наумов“ до ул. „Д-р Тодор Стоянович“ и на юг от бул. „Генерал Столетов“ до бул. „Цар Симеон Велики“; на изток от ул. „Армейска“ до ул. „Д-р Т. Стоянович“ и на юг от ул. „Св. Княз Борис 1“ до бул. „Цар Симеон Велики“; на изток от ул. „Одринска Епопея“ до ул. „Димчо Стаев“ и на юг от бул. „Цар Симеон Велики“ до бул. „Славянски“;  на север от ул. „Радецки“ до стадион „Локомотив“ и южно от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Иван Вазов“, както и жителите на квартал "Самара" 3.

От "Водоснабдяване и канализация" препоръчват на всички свои абонати да не се презапасяват.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top