Откриха изцяло обновено студентско общежитие на Тракийския университет

Изцяло обновената сграда на студентско общежитие №3 на Тракийския университет беше открита с тържествен водосвет за здраве.  Общежитието разполага с 405 легла, хотелска част с 15 легла, както и  банкетна зала, 8 перални и 4 сушилни. Предоставя на студентите самостоятелни стаи, за двама или трима наематели. Всяка е със собствен санитарен възел и ново обзавеждане, включващо легла, бюра и гардероби. Това съобщи председателят на домсъвета, студентът по медицина Мирослав Михайлов.

Той подчерта, че ще продължи да следи  за реда и чистотата в новото и модерно общежитие, което предоставя отлични условия за живот, отдих и самоподготовка на студентите. „Ако общежитието е с 4 звезди, то петата в неговата визитка са студентите на Тракийския университет“, каза с усмивка Михайлов.

На откриването присъстваха доц. дн. Нели Грозева, зам.-ректор по учебната дейност на Тракийския университет, Сергей Миланов, изпълнителен директор на „Студентски столове и общежития“ ЕАД, Иванка Сотирова, зам.-кмет на община Стара Загора и много студенти.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top