Модерните торти за Сватба и Кръщене в Стара Загора

Модерните торти за Сватба и Кръщене в Стара Загора

В сърцето на Стара Загора открихме красива, уютна сладкарница, която предлага богато разнообразие от най-актуалните модели сватбени торти и торти за кръщене. Кафе-сладкарница "Тиана" се намира на бул. „Цар Симеон Велики“ 45. Там се срещнахме с Таня, която беше много отзивчива и сподели с нас някои малки тайни, как да изберете тортата, която ще спре дъха на всички ваши гости.

„Сватбената торта...сладкият завършек на Големия ден. Ние от Кафе-сладкарница "Тиана" сме ексклузивни партньори на Торти Чочко в Стара Загора. Ако още се колебаете как точно искате да изглежда вашата сватбена торта, вдъхновение може да намерите тук в последните тенденции за тазгодишния сватбен сезон. Сватбените торти са разнообразни, съобразени с темата и стила на сватбата. Все повече младоженци търсят и избират все по-модерни визии. А за перфектният завършек на сватбената торта, Торти Чочко са се погрижили да ни предоставят голямо разнообразие от уникални и ефектни сватбени фигурки и топери за торта.“

Знаете ли, че тази година са много актуални индивидуалните торти?

Ако искате да бъдете по-оригинални, ви представяме „Ред Форест“ – една различна сватбена торта с индивидуални тортички за всеки гост, декорирани със свежи плодове. Перфектно балансиран класически вкус, който съчетава в себе си сочни кадифеночервени блатове, пухкав чийзкрем и малини.

Разбира се, не бягаме и от класическите многоетажни торти с различен външен вид. Става дума за изящната „Гола торта“, на която ясно се откроява подредбата на блатовете и крема отстрани, а в комбинация с естествени цветя, темата и цвета на сватбата, ще получите търсеният Уау ефект.

Почитателите на Бохо стила, можете да заложат и на „Бохо торта“, която пленява от пръв поглед. Торта „Рустик“, торта без фондан, изработена в нежен ретро стил с естествени цветове и материали. Много подходяща за външна, градинска сватба. А за хората с въображение, които не искат цветя, предлагаме една по-екстравагантна идея „Ред Хот Чили Пепърс“. Интригуващо, нали? Изборът е наистина голям и колкото и да ни се иска да ви покажем всичко, няма как да успеем.

Сватбите са наистина вълнуващи и не можем да си позволим да изпуснем нито един детайл, но да не забравяме един от най-важните празници в живота на едно бебе или дете, а именно кръщенето.

Харесахме си няколко интересни предложения за този не по-малко важен ден. “Торта Херувимче”, като истинско произведение на изкуството, торта с много нежни цветове в розово и синьо с красиво изваяна фигурка на Ангел Хранител. „Торта Библия“, торта във формата на книга, персонализирана с името и датата на кръщенето.

Най-впечетляващото разнообразие и богат избор можете да намерите на www.chochko.com или просто заповядайте на място в Кафе-Сладкарница Тиана на бул. „Цар Симеон Велики“ 45.

За още сладко вдъхновение последвайте Кафе-Сладкарница Тиана и Торти Чочко във Фейсбук.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top