81 служители от ОДМВР – Стара Загора наградени за постигнати резултати и проявен професионализъм

81 служители от ОДМВР – Стара Загора наградени за постигнати резултати и проявен професионализъм. Поводът е професионалния празник на МВР - 5-ти юли.

"Използвам възможността да изразя своята и на ръководството на ОДМВР-Стара Загора признателност и уважение към всеотдайността и отговорността, които проявявате ежедневно, за да осигурите спокойствието на хората. Поздравявам всеки един от вас за усилията, които полагате в ежедневната си работа и за резултатите, които постигате", с тези думи директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Николай Колев се обърна към колегите си от дирекцията в навечерието на професионалния празник на МВР. На кратка церемония той връчи награди на отличените служители на областната дирекция.

Със заповед на главния секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров отличия получават трима служители от отдел „Криминална полиция“ на ОДМВР-Стара Загора – един от тях получава „Обявяване на благодарност“ с парична награда, а двама негови колеги - „Писмена похвала“.

За съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи със заповед на директора на ОДМВР - Стара Загора 78 служители получиха награда „Писмена похвала“.

На церемонията присъстваха заместник областният управител на Стара Загора, административните ръководители на съдилищата в Стара Загора, окръжният прокурор и районният прокурор, секретарят на община Стара Загора, които също отправиха сърдечни поздравления и пожелания към служителите.

Водосвет отслужиха отец Тодор Донев и отец Петър Радев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top