Предстоящи събития в Стара Загора на 23 юни, четвъртък

Вълшебна библиотека. Програма „Любознателни приключения с Bee-bot и Blue-bot“; Ревю на книга; Арт работилничка „Сръчковци”.
10.00 ч. – 12.30 ч., Детски отдел на библиотека „Родина“, ул. „Българско опълчение“ 69

Концерт на Полина Влахова и приятели – певци и инструменталисти. Стихове на Стефанка Мирчева
18.00 ч., РБ „Захарий Княжески“

„Вишнева градина“ от А. П. Чехов.
Режисьор Бина Харалампиева, музика Асен Аврамов, сценография Теодора Лазарова, фокуси Ронсо

С участието на Елена Азалова, Иван Калошев, Илина Илиева, Мария Пенчева, Христофор Недков, Светла Тодорова, Цветомир Черкезов, Ивелин Керанов, Жоро Райчев, Стефан Борисов, Кольо Стайков, Мария Енева, Стефан Делев, Веселин Ангелов

В какво се крие магията, която привлича публиката на представленията на „Вишнева градина”? Какво провокира режисьори от цял свят да направят свой прочит на класическия текст на Чехов? Защо повече от век всеки актьор се стреми да влезе в ролята на някой от незабравимите герои от тази пиеса? Може би пулсиращото усещане на мислещия човек, че не принадлежи нито на времето, нито на мястото, на което му се е паднал жребий да живее. Неутолимият стремеж към красота, за която копнее всеки; невинността, която всеки губи. Чувството, че животът се изплъзва, че не подлежи на контрол, че всичко се променя бързо и необратимо.
Ярка галерия от образи, искрящ диалог, събития и конфликти, в които всеки от нас може би ще открие отговори и на своите въпроси.
19.00 ч., Драматичен театър

„Отчаяни съпрузи“ – театрална постановка с участието на Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров
Автор Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра, режисьор Васил Дуев

Нестандартна френска комедия за трудностите на „силния пол“, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и обвързването, умело
представена от трима развихрящи се в хумора си актьори.
19.00 ч., Културен център „Стара Загора“

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top