22 септември 2023

Ирин Арбалов оглави младежкото обединение на БСП в Стара Загора

Ирин Арбалов бе избран за председател на младите социалисти в община Стара Загора на отчетно-изборно събрание. Той поема щафетата от досегашния ръководител на младежката общинска структура Владимир Грамовски. Арбалов е на 31 години и учи аграрно инженерство в Тракийския университет. Занимава се с частен бизнес и логистика, семеен с едно дете.

„Благодаря за доверието. Ще работя за по-добро бъдеще на младите хора. Вярвам, че заедно ще намерим път и начин как да защитаваме правата на младите и да покажем, че БСП е партия с потенциал и възможности, която се грижи за всеки човек“, каза новоизбраният председател. Той очерта своите идеи и бъдещи планове за развитие на младежката организация.

Участниците във форума приеха нови членове в обединението, избраха нов състав на оперативното бюро, делегати на V-та Национална отчетно-изборна конференция, направиха предложения за председател и членове на Националния съвет. Младите социалисти дискутираха  възможности и  стратегии за промяна в правилата за дейността на организацията, които да  бъдат предложени на обсъждане в националните органи на структурата.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top