С музика на квартет тромбони посрещат на старозагорския щанд по време на международно туристическо изложение в София

Община Стара Загораучаства в 38-ото Международно туристическо изложение „Ваканция и СПА експо “,което се провежда днес и утре в София. Гостите на щанда се посрещат съсспециална програма на Квартет тромбони от Държавна опера – Стара Загора. Пред посетителите на форума Стара Загора представя своя туристически потенциали презентира своите туристически обекти, природни забележителности,туристически атракции, места за настаняване.

Възхита предизвикватизложените иновативни изделия от липа като сладко, ароматна вода и чай, както иреплики на експонати от фонда на Регионален исторически музей, както иатрактивни фотоси, мултимедийни презентации, рекламно-информационни материали.Засилен интерес посетителите проявяват по отношение на предстоящите фестивали ипразници от Културния календар на Община Стара Загора, както и спортнитемероприятия за 2022 година.

Старозагорският щандбеше посетен от министъра на туризма Христо Проданов, който се запозна с новитебрандирани с туристическото лого на Стара Загора продукти.
Ресорният зам.-кмет Милена Желева и началникът на отдел „Туризъм и младежки дейности“ вобщината взеха участие в кръгла маса и дискусия на тема “Развитието натуризма в общините“. 

Двудневното изложениее най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, коетовсяка година привлича водещи компании от страната и света.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top