Асоциацията за университетски спорт „Академик“ връчи приз на ректора на Тракийски университет – Стара Загора

Асоциацията за университетски спорт „Академик“ връчи приз на ректора на Тракийски университет – Стара Загора доц. д-р Добри Ярков с благодарност за подкрепата и приноса в развитието на университетския спорт в България. Наградата бе връчена от името на председателя на асоциацията доц. Златко Джуров от проф. Димо Гиргинов, който е член на Управителния съвет на федерацията.

Призът бе придружен с писмо, което публикуваме, без редакторска намеса:

„Уважаеми Доц. д-р Добри  Ярков, двм,

Уважаеми господин ректор на Тракийски университет,

Поклон ,уважение и благодарност към вашият спортен дух в Тракийския университет, създали перфектни условия за провеждането националната Универсиада Стара Загора 2021.

Уверявам ви, с темпото на участие в държавния спортен календар на университетската федерация вие заявявате завоюването на приза „Най-спортен университет“

Проведените две национални универсиади в Стара Загора с домакинството на Тракийски университет и общината е доказателство за активния спортен живот и ясната стратегия за развитието на университетския спорт.

Изказвам и благодарността си към професор Димо Гиргинов, член на Управителния съвет на федерацията и добър ваш съветник по спортните въпроси.


С уважение:
Доцент Златко Джуров
Председател АУС АКАДЕМИК“

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top