Сезонът на детските ботуши

Вероятно има много покупки, които можете да си спестите преди настъпването на зимния сезон, но детските ботушки определено не са сред тях. Топлите обувки пазят детските крачета от студ и носят спокойствие на родителите, че са се погрижили добре за рожбата си. Актуални модели ботуши за момче можете да намерите в онлайн магазина за детски артикули KIDSO.

Модерни и топли ботуши за момчета

Предназначението на ботушките не е само да предпазват детските крачетата от студ и влага. Те дават самочувствие на малките господа да крачат гордо и да играят спокойно навън. Модата отдавна не е само за големите или за момичетата. Момчетата също заслужават обувките им да са в съответствие със съвременните тенденции.

Онлайн магазинът предлага модели с интересна визия. За ефектния им външен вид допринасят различни дизайнерски решения като наличието на декоративни шевове, цветни апликации, любими герои от анимационни филми, оригинални надписи. Ботушите за момчета, предлагани в KIDSO, са елегантни  и стилни.

Модният им дизайн и качествената изработка се дължат на реномирани световни и български брандове, сред които са Chicco, Boboli, Weinbrenner, Colmar, Bama и други известни марки, доказали се на пазара с иновативен подход към продуктите за деца.

Ботушките са подходящи за всякакви поводи: за детската градина и училището, за разходки, игра на открито и за всякакви други зимни приключения. Има модели за всеки вкус в различни разцветки или цветови комбинации.

Как да изберем качествени ботушки за детето си?

Основните изискване към всеки чифт зимни обувки е да са удобни, топли и здрави, за да изпълнят предназначението си да пазят краката на детето да не настинат. Освен това ботушките трябва да изглеждат така, че детето с радост да ги обува преди да излезе от дома си.
Каталогът на KIDSO предлага зимни ботушки и боти за момчета с отлично качество и модерна визия. Те са удобни и лесни за обуване заради наличието на странични ципове, връзки и гайки в задната част или велкро лепенки.

За по-голяма стабилност много модели имат допълнително подсилен участък в зоната на глезена. Той предпазва от удари и осигурява топлина по цялата обута част от крачетата.

Предлагат се и леки и изключително меки апрески, подсилени в областта на пръстите и петата срещу наранявания. Те разполагат с връзки за по-добро прилягане към ходилото. Вътрешната част е с пух, който задържа топлината.

Подсилената подметка предпазва от подхлъзване и изолира влагата  и студа.

Важно условие е ботушите да осигуряват стабилност, дори и по заледени повърхности. Те са с подсилени подметки от термоустойчива гума и други здрави материали и имат грайфери. Анатомично ходило поддържа свода на стъпалото и осигурява правилното му развитие. Детските обувки не бива да са твърде тежки, за да не затрудняват ходенето и да не се уморяват малките крачетата.

Ботушите, предлагани от онлайн магазина,  са  практични за ежедневна употреба и са подходящи за всякакви зимни температури и сняг. За дъждовно време пък се предлагат гумени ботуши с ефектни принтове.

Как се определя подходящият размер детски ботуши?

За да изпълнят предназначението си и да са удобни за детето ботушите трябва да са с подходящия размер. Тъй като малчуганите растат много бързо, се налага честа смяна на детските обувки. При децата на възраст от 1 до 3 години стъпалото расте най-бързо и обувките трябва да се сменят на всеки три месеца.

Между 3 до 6 години е добре да се проверява дали обувките не са умалели на 4-6 месеца.  Обувките с по-малък размер причиняват не само неудобство, а и деформация на стъпалото и пръстите.
Топлите и удобни обувки позволяват на малките палавници да участват пълноценно в забавните зимни игри. С тях децата могат да се пързалят с часове или да направят най-впечатляващия снежен човек, без мама и татко да се притесняват от студени крака.

Всъщност, не е необходимо да чакате времето за смяна на размера, за да зарадвате децата си, защото всички са щастливи, ако получат за подарък нови красиви ботушки.

Снимки: kidso.bg

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top