29 септември 2023

Безплатни кардиологични прегледи ще извършват водещи кардиолози в Стара Загора

Подобряването на осведомеността, превенцията и контрола на сърдечносъдовите заболявания в световен мащаб е фокусът на Деня на сърцето през 2021 г. През последната година 520 милиона души, живеещи със сърдечносъдови заболявания, са били засегнати от COVID-19. Поради повишената уязвимост към по- тежките форми на вируса, страдащите от сърдечносъдови и други хронични заболявания се чувстват по-изолирани. Те често пропускаха регулярните посещения при специалист.

Затова използваме знанията и експертизата си, за да подобрим качеството на живот на нашите съграждани и обществото и обявяваме 29 септември, Световния ден на сърцето, за ден на отворените врати.
Признати специалисти кардиолози ще консултират всеки, който предварително запише час както следва: Медицински Център Европейска Здравна Грижа- Стара Загора

Прегледи ще извършвар д-р Живко Дичев и д-р Иво Господинов, Телефон за записване: 042 670112

Грижете се за сърцето си, като се храните здравословно, откажете се от тютюнопушенето и редовно правете упражнения. Различните мобилни приложения и устройствата за измерване на крачки, например, могат да ни мотивират да живеем по- здравословно и да се движим по-активно.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top