Гран При завоюва старозагорски талант на VII-мия дистантен конкурс “Нови гласове и песни“

Поредни отличия завоюваха възпитаниците на Народно читалище "Родина". На VII-мия дистантен конкурс "Нови гласове и песни", Несебър, Николай Атанасов, ученик на Светла Данева от Музикална школа при бе отличен с най-високата награда Гран При и участие в Галаконцерта на лауреатите, който ще се проведе на 1-ви октомври в София.

На онлайн конкурса "Musica lada Fest", Испания, международното жури присъди на Николай първо място.Награда "Сребърни ръце" Николай Атанасов получи от Международния клавирен онлайн конкурс "Carles & Sofia", на който младият пианист се яви в категория за любители над 16 години.

В рамките на Международен художествен проект ОСТРОВИТЕ В СВЕТА` 2021, бе проведен Международния конкурс "Star Bridge", Полша. В различните стилове и жанрове се състезаваха 650 участници от 30 държави. Индивидуалните изпълнители от ВС "Усмивки" завоюваха
няколко отличия. Втора награда за дует Анелия Иванова и Гергана Иванова, както и специална покана за участие в конкурса "Polish Christmas Carol walks around the world" и втора награда за Магдалена Койчева и специални покани за участие в конкурсите "Golden Voice" и "Polish Christmas Carol walks around the world".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top