21 септември 2021

Кои са най-добрите комбайни

Кои са най-добрите комбайни

Изборът на правилния зърнокомбайн, който да пасне идеално на конкретното стопанство и неговите специфики, е от водещо значение, особено като се има предвид голямото разнообразие от предлагани машини по отношение на техните качества и капацитет на работа.

Ако през 1950 г.  за прибирането на реколта от 10 дка са били необходими близо 30 часа, то през 90-те времето пада с близо 29 часа. Днес - в модерното време, същата работа може да се свърши за не повече от половин час.

Опитът говори, изберете най-доброто за своето стопанство

Земеделските производители очакват от своя зърнокомбайн висока производителност, икономична работа, чистота и цялост на зърното, жътва без загуби, лесно управление, удобен достъп за ремонти, висок комфорт, добра цена и надежден сервиз. Няма и как иначе, земеделците търсят най-доброто за своето стопанство. След години усърдна и постоянна работа вече е ясно кои са най-добрите зърнокомбайни на пазара - Case IH Axial-Flow.

Доверявайки се на зърнокомбайните Case IH Axial-Flow, чийто вносител за българския пазар е Тайтън Машинъри, Вие може да очаквате:

•    Завидна площ на овършаване;
•    Иновативни системи за задвижване за по-добра работа;
•    Богат избор на хедери и адаптери, които да паснат на всяко стопанство и са подходящи за прибиране на различни култури;
•    Двигатели от ново поколение, отговарящи на последните изисквания за вредните емисии;
•    Нисък разход на гориво;
•    Бързина на прибиране и качество на реколтата;
•    Максимално понижен риск от прегряване и претоварване.

Бърз и лесен избор на зърнокомбайн

На сайта Titanmachinery.bg може да разгледате множеството обяви за зърнокомбайни. Вижте още сега нашия онлайн каталог и открийте своята нова машина бързо и лесно, само с няколко клика.

Вземете максимума от своята реколта

Titanmachinery.bg разполага с една най-големите бази данни с обяви за нови и употребявани зърнокомбайни. На сайта ще намерите разнообразие от варианти, марки и модели, които да покрият потребностите на всяко стопанство.

Ако все още се колебаете кое е най-точното решение за Вашето стопанство, изпратете ни онлайн запитване или се обадете още сега на 0889 220 455

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top