Среща „ИТ и ТИ“ организират в Стара Загора

Първата по рода си среща „ИТ и ТИ“ ще се проведе в Стара Загора. Тя е предназначена за преподаватели по предметите с технологична насоченост и ученици от старозагорските училища.

Конференцията се организира от Сдружение „Устойчиво училище“ и Община Стара Загора, и е насочена към всички ученици от 7-12. клас, които имат интерес да продължат образованието си в ИТ специалности/профил или вече се обучават в такива. Тя ще се проведе на 13 май от 13.00 часа в Културен център
„Стара Загора“.

За първи път ще се съберат на една сцена специалисти, които ще разкажат за своя път към успеха от Стара Загора до управители на някои от водещите ИТ компании в България. Те ще споделят с учениците ключови моменти от своя опит, практически съвети, които са им разкрили нови възможности за професионално и личностно развитие. Ще разкажат за най-интересните моменти от своята кариера, за компаниите и бизнеса си, и за бъдещето на ИТ индустрията. Ще отговорят на всички въпроси, които вълнуват учениците и ще могат да ги насочат към най-актуалните и търсени специалности, и професии на бъдещето.

В 13.00 часа стартират лекциите за ученици от 7. клас, а от 15.30 часа - за ученици 8-12. клас.

Можете да се присъедините към събитието във Facebook, за да се запознаете с лекторите, да зададете предварително въпроси и теми, които Ви вълнуват. Там ще публикуваме информация за лекторите, интересни материали и новините около събитието. Включете се тук:
https://www.facebook.com/events/865203384031803/ .

Поради въведените противоепидемични мерки в страната, носенето на лични предпазни средства е задължително.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top