Д-р Душо Гавазов представи приоритетите си за развитието на Община Мъглиж

„С екипа си показах, че в условията на пандемия, в условията на ожесточена политическа битка, можем да проведем позитивна, толерантна и човешка кампания. В нея посланията бяха стойностни и човешки, отправени към жителите на Мъглиж. От мен ще се чуват само неща, които мога да изпълня занапред“, каза по време на първата си пресконференция след избирането си за кмет на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов. Той заяви, че приориет в работата му ще бъде инфраструктурата - пътна и социална, както и развитието на подбалканската община. От думите му стана ясно, че ремонтът на банския комплекс в село Ягода, трява да приключи до средата на лятото. "Работи се по изграждане на предпазната ограда в кв. „Свобода“, на четирите фотоволтаични парка за общински сгради", допълни още Гавазов

Гавазов обяви, че негов заместник ще бъде сегадействащия временно изпълняващ длъжността кмет Рени Малева. „Ние сме малка община и няма нужда от преразход на средства“, допълни още той.Новоизбраният кмет на Мъглиж посочи още, че за първи път в общинския център кандидат печели над 900 гласа във всички български секции, включително и в ромската секция. „Изгубих единствено в село Зимница, където вотът е етнически“.

По повод появилите се информации за купен вот с определен цвят маски, Душо Гавазов коментира „оранжевият цвят не е моят. Моят цвят е синият-синьо е СДС, в което съм членувал преди 20 години, син е цветът и на партията, в която членувам сега“.

Новоизбраният градоначалник беше представен от областният координатор на Герб Пламен Йорданов, който заяви, че резултатите сочат убедителна победа за д-р Гавазов с 58,99 %.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top