27-годишен лекар е водач на листата на АБВ в Стара Загора за парламентарните избори

Двайсет и седем годишният лекар д-р Емил Стоименов е водач на листата с кандидати за депутати на ПП АБВ в Старозагорския избирателен район на предстоящите парламентарни избори.  Той беше представен пред журналисти от лидера на партията Румен Петков.

Д-р Стоименов е старозагорец, потомък на известна лекарска фамилия в града и един от учредителите на младежката организация на ПП АБВ. "Да върнем нормалността" - това е лозунгът за предстоящите парламентарни избори за 45 народно събрание на АБВ, обяви водачът на листата в 27 МИР. Той коментира, че действията на министерството на здравеопазването, които са всели паника сред хората са по-основателната причина за повишаването на смъртността сред населението, отколкото пандемията.

Председателят на АБВ Румен Петков определи като „отровна“ атмосферата в страната в навечерието на парламентарните избори, призова гласоподавателите да упражнят правото си на вот и коментира темите за ваксинацията и енергетиката, в частност Маришкия басей.

Листата на АБВ с кандидати за народни представители от старозагорски избирателен район все още не е завършена, като това най-вероятно ще се случи до края на следващата седмица.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top