Защо да купим часовник за коледен подарък?

С наближаването на сезона на подаръците вероятно започвате да мислите (или да се паникьосвате) за намирането на идеалните подаръци за любимите си хора.

Тази година COVID-19  ни принуждава да вземаме наистина обмислени решения и да купуваме само нещата, от които наистина се нуждаем. Сега е по-важно от всякога да се намерят смислени подаръци, които да издържат теста на времето.

Ще признаем, че може да сме леко пристрастни, но смятаме, че часовниците са идеалният подарък. Ето 6 причини защо:

1. Когато подарите на някой часовник, вие му давате времето

Това е нещо, от което всички бихме могли да си дадем повече време - време. Особено когато сме толкова заети. Носенето на часовник ви държи концентрирани и няма да ви кара постоянно да посягате към телефона си. Носенето на часовник също ви кара да се чувствате точни и навреме. Той издига статуса потребителя, прави го по-професионален и излъскан и готов да се справи с всички предизвикателства, които денят може да донесе.

2. Часовниците не са подарък-еднодневка. Те са проектирани да се носят и да им се радват всеки ден

Часовниците са надеждни и дълготрайни. Те са единствените подаръци, които могат да се носят ежедневно. Когато подарявате някого, няма по-голямо удовлетворение от това да му дадете нещо, което знаете, че ще използва и обича.

3. Часовниците имат личност и аура

Независимо дали става въпрос за класически хронограф или елегантен златен часовник с нежна мрежеста верижка, всеки часовник има свой собствен характер. Половината удоволствие от подаряването на някой часовник е намирането на часовника, който напълно ще  подхожда на получателя.

4. Часовникът е ежедневно напомняне за човека, който ви го е подарил

Часовниците са значим подарък, носите ги на китката си и ежедневно си спомняте за човека, който ви го е дал. Подаряването на часовник е начин да кажете на някого, че държите на него и искате да присъствате в ежедневието му.

5. Часовниците са специален и луксозен подарък

Няма нищо по-удовлетворяващо от разопаковането на луксозен подарък и ние мислим, че нашите часовници са особено забавни за разпаковане. Подобно на бижутата, има момент на напрежение, когато плъзнете отворената кутия за часовник, за да видите какво има вътре.

6. Часовниците могат да се наследяват

Ако подарите качествен и луксозен часовник от швейцарска или японска марка, можете да бъдете сигурни, че то ще надживее получателя си и ще остане за следващите поколения. Освен сантименталната стойност, запазените ретро часовници увеличават цената си във времето и е вероятно след 80 години да струва поне тройно от сегашната му стойност.

7. Суеверията и часовниците

Едно популярно суеверие твърди, че е не е добре да подаряваме часовник и то отброява времето до раздялата ни с получателя. Ако вярвате на суеверия, можете лесно да се защитите, като накарате получателя на подаръка да ви плати някаква ниска сума за подаръка (например 10 стотинки). Така часовникът се счита за продаден и суеверието е разбито!

НАМЕРЕТЕ ЛЮБИМИЯ СИ МАРКОВ ЧАСОВНИК СЕГА: ЩРАКНЕТЕ ТУК

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top