БСП-съветници питат старозагорския кмет защо не е изграден скейтпаркът

Защо скейтпаркът не е завършен и какви са причините да не се спази обещанието за изграждането му – това питат кмета на Стара Загора  общинските съветници от  „БСП за България” Валентина Бонева и Климент Пенчев. 

Питането им е свързано с въпроси на скейтобщността, която очакваше съоръжението да се изгради в началото на 2020 г. „Според подписания договор, срокът за изпълнението на всички строително-монтажни работи и предаването на обекта е 90 календарни дни. Това обяви преди повече от година Общината, давайки старт на дейностите по градежа публично в парк „Артирелийски“, припомниха съветниците. По думите им местната власт дължи отговори за състоянието на обекта,  както и на следните въпроси:

-  Кога е подписан Протокол образец 2а?

-  Поради какви причини обектът не е завършен?

-  Има ли подписвани допълнителни споразумения и какви са причините?

- Има ли промяна в цената за извършване на строително-монтажните работи, определена съгласно договора в размер на 298 411.69 лв с ДДС?

- Кога ще бъде завършен обектът?

Коментирай!

#1
И ние питаме - 2020-12-08 09:40:53

Защо при този огромен терен спортните площадки бяха лепнати до двата блока.Не стигаше това, ами за капак сложиха и гимнастическите лостове, дето на всичкия шум има и озвучаване с високи децибели.Как РЗИ дават разрешенията и как се създават предпоставки за нарушение на ЗЗШОС???

Още новини

Scroll To Top