Задържаха трима за разпространение на наркотици в старозагорското село Братя Кунчеви

Служители на Първо РУ - Стара Загора са провели специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с незаконно държане и разпространение на наркотични вещества. На 2 декември в старозагорското село Братя Кунчеви са задържани трима мъже, на 41, 21 и 24 години. При извършените процесуално- следствени действия в къщата са намерени и са иззети наркотични вещества - метамфетамин, около 2 гр., и марихуана, около 25 гр. 

При извършен личен обиск на най-младия е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ бяло кристалообразно вещество - метамфетамин, около 1 гр. У 24-годишният мъж е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ бяло кристалообразно вещество - метамфетмин, около 0,5 гр.

По време на извършеното претърсване на къщата са намерени и са иззети и 5 незаконно притежавани ловни патрона, 12-ти калибър. Намерени са и множество вещи, за които се извършва проверка дали са
предмет на престъпления против собствеността.

Трите лица са задържани за срок до 24 часа. Работата по разкриване и доказване на цялостната им престъпната дейност продължава.

Образувани са множество досъдебни производства.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top