“Лесо инвест“ е строител на годината в област Стара Загора

Днес бяха раздадени наградите за "Строител на годината" на Камарата на строителите в България – Областно представителство Стара Загора. На връчването на отличията, които се присъждат традиционно всяка година на празника Димитровден, присъстваха областният управител Гергана Микова, зам.-кметът на Община Стара Загора инж. Янчо Калоянов, главният архитект на местната администрация Виктория Грозева, представители на строителни компании от Старозагорска област.

Председателят на ОП на КСБ Пламен Михалев заяви, че той и колегите му изпращат тежка, но сравнително добра година. Въпреки усложнената ситуация заради пандемията от коронавирус няма драстични спадове в оборотите на строителните фирми и те продължават да работят.

Носител на Голямата награда „Строител на годината“ за 2020 г. стана фирма „Лесо инвест“ ООД. Управителят на дружеството Христо Михалев благодари за високото отличие. „Това е оценка за целия ни колектив. Благодарен съм на синовете си, които продължиха по моя път. Тази приемственост ни помага много да вървим напред и да се справяме с предизвикателствата. И тази година успяхме да реализираме изключително тежък и голям обект в рамките само на 10 месеца“, каза Михалев.

Награди получиха също фирмите „Строителна механизация“ АД, „Пещострой“ ЕООД, „ПСК Ес Би Ес“ АД, „Мегастрой М“ ЕООД.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top