20 септември 2020

Ваканция в Музей „Литературна Стара Загора“

В разгара на лятото Музей „Литературна Стара Загора“ предлага интересни занимания и за най-малките. Ваканция в Музей „Литературна Стара Загора“ е инициатива, чиято основна цел е да насърчава четенето и запознаването на децата с любими литературни герои.

Илюстрации по сюжети от любими приказки и моделиране с пластелин на обичани герои, организиране на дидактични настолни и подвижни игри, рисуване на асфалт, прожектиране на научнопопулярни и развлекателни филмчета, подреждане на весели пъзели са част от предвидените занимания. Ваканция в Музей „Литературна Стара Загора“ е и възможност за даровитите деца да направят своите първи стъпки в литературния път.

От 10-ти август всеки родител може да доведе своето дете, в дните от вторник до четвъртък в Музей „Литературна Стара Загора“. Продължителността на занятието е два часа. С начален час 14:00.

В Музей „Литературна Стара Загора“ се спазват противоепидемичните мерки и поради това броят на децата е ограничен до 10. За да няма върнати деца молим родителите да се обадят предварително на телефон: 0878674949 , 0895 667066

Заниманията се провеждат в пространството пред музея или на закрито.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top