Кметът Живко Тодоров:Не е ли обидно да държите старозагорци заложници

Протестиращите да входират в община Стара Загора писмо, в което да заявят своите намерения, призова кметът Живко Тодоров на среща с тях.

„Ние виждаме всичко от социалните мрежи, официално няма нищо. Процедурата е следната-днес подавате заявление и може да получите отговор веднага. Необходимо е да потърсим заедно решение, защото не е приятно цял град да остане блокиран.

Опитвам се да реша проблема на старозагорци, тук съм като кмет на Стара Загора, опитвам се да съдействам в диалога с институциите.Ще направя всичко, което ми позволяват правомощията. Не е ли обидно да държите старозагорци заложници“, обясни кметът Тодоров.

От няколко дни ние говорим по този въпрос и нашето желание е да отидем до магистрала „Тракия“, да преминем през детелината и да се приберем след една демонстративна обиколка, припомниха протестиращите и обясниха, че първоначалните им намерения наистина са били за блокада, но още в петък са променили желанието си.

Притеснението на полицията е да няма блокада на аутобана, обясни кметът на Стара Загора, действията на униформените./Дарик

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top