Сред загиналите при жестоката катастрофа на АМ “Тракия“ в Старозагорско е и 17-годишно момиче, един от загиналите е с неустановена самоличност

Вчера минути преди 17,00 часа по АМ "Тракия" в посока изток се e движила товарна композиция, състояща се от влекач "Мерцедес Актрос" и прикачено полуремарке, управлявана от 53-годишен мъж, турски гражданин.  Поради неустановена към момента причина на 160км. в землището на село Братя Даскалови водачът изгубил контрол над автомобила, който напуснал пътното платно в ляво по посока на движението, преминал през разделителния обезопасителен остров със стоманени ограждения и навлязъл в насрещното платно за движение. Последвал сблъсък с движещи се в посока запад пет леки автомобила.

В резултат на настъпилото тежко пътнотранспортно произшествие на място са починали водачът на влекача, жена на 40 години, момиче на 17 години, мъж на 44 години и друг мъж с неустановена към момента самоличност. В УМБАЛ - Стара Загора са откарани за извършване на преглед и за лечение мъж на 26 години с охлузвания по тялото, жена на 26 години с охлузвания по тялото, момиче на 2 години с политравма и опасност за живота, жена на 30 години с контузия на стъпало и на лопатка, мъж на 48 години с комоцио и момче на 17 години с комоцио.

В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top