“Загорка“ дари на старозагорсата болница апарат за анестезия и предпазни средства

Българската марка бира „Загорка“ допринася в активната борба срещу разпространението на коронавируса у нас и грижата за здравето на медиците на първа линия и българските граждани. Пивоварната инициира закупуване на предпазни средства и апарат за анестезия и обдишване, толкова необходими на лечебното заведение за борба със заразата. Закупените материали и финансова подкрепа са в размер на 50 966 лв. и са предоставени на УМБАЛ "Проф. др. Стоян Киркович" Стара Загора.

„Доброто тук“ не е само кампания на Загорка, това е и всекидневният ни начин на живот. „Доброто тук“ има много лица, то е във всеки от нас и всички ние сме част от него, споделят от пивоварната.

„Насочихме подкрепата си към Стара Загора, където са корените на Загорка. Ние вярваме в „Доброто тук“ и в доброто във всеки един от нас. Само заедно можем да излезем от тази ситуация, а това ще стане като следваме препоръките на здравните власти и си останем вкъщи.“, сподели г-н Питър Копиец, изпълнителен директор, ЗАГОРКА АД

ЗАГОРКА отправя призив към българските граждани да си останат вкъщи. Пивоварната замени телевизионната си реклама с емоционално послание към всички потребители да бъдат отговорни и да си останат вкъщи. Инициативата е поредната стъпка в подкрепа на мисията да промотира „Доброто тук“, която в този труден за всички нас момент насърчава доброто и подкрепя ежедневните усилия на всеки отговорен гражданин в страната.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top