Отменя се мартенското редовното заседание на Общински съвет Стара Загора

Редовното заседание на Старозагорски общински съвет, което по график трябва да се проведе на 26 март, се отменя.Това стана ясно днес от думите на председателят на местния парламент Мария Динева. Тя обясни, че през последните две седмици от чужбина са се завърнали 7 от старейшините, поради това се отменят и заседанията на съответните постоянни комисии, които трябваше да се проведат през тази седмица.

"Няма точки, които са от изключителна важност по отношение на сроковеЗа мен като председател на Обс Стара Загора е от изключителна важност да осигуря безопасност на колегите си. Няма точки, които са от изключителна важност по отношение на срокове.Изпратила съм писмо до Националната асоциация на председателите на Общински съвети за обмяна на опит с другите общини, за да имаме алтернативен вариант, ако ситуацията продължи дълго", категорична е Динева.

Решението е взето на разширен Председателски съвет на местния парламент. Към момента се търси вариант за възможност за провеждане на онлай заседания

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top