Детски зимен празник на Бузлуджа тази събота

За трета поредна година поляната до хижа Малка Бузлуджа ще посрещне куп деца и родители за ежегодния Детски зимен празник. „Ако обичате снега и зимата сте добре дошли! Елате на Бузлуджа и се забавлявайте!”, приветстват организаторите от туристическо дружество „Сърнена гора”,  Стара Загора.

Празникът ще бъде в събота, 15 февруари, а началото ще бъде в 11:00 часа.

Очакват ви състезания с шейни, спортно ориентиране, семейно сърфиране с лодка по снега, зимна щафета, изработване на снежни фигури, демонстрации на Планинската спасителна служба и други забавления.

Организаторите ще ви очакват заредени с добро настроение и подходящо екипирани за зима. Приготвили са много приятни изненади, весели игри, музика, танци, награди, както и безплатен топъл чай през целия ден. Доведете вашите деца, доведете техни съученици, братовчеди, приятели - всички, които имат желание да се забавляват на снега.

ТД „Сърнена гора” са организирали безплатен транспорт с автобуси от Стара Загора, които ще тръгнат от паркинга зад Драматичен театър "Гео Милев" в 9:00 часа.

Тъй като местата в автобусите са ограничени, организирано е предварително записване на тел. 0882 966 462 и 0883 225 055. Желаещите могат да стигнат до мястото и с личен транспорт.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top