Зам.кметът на Мъглиж д-р Душо Гавазов с награда за най-добър социален партньор от СБУ

Зам.кметът на община Мъглиж- д-р Душо Гавазов беше награден по време на XІІI национален конкурс на Синдикатът на българските учители в категория „НАЙ-ДОБЪР СОЦИАЛЕН ПАРТНЬОР – КМЕТ“- заместник кметове.

В навечерието на най-светлите рождественски и новогодишни празници  отличи най-добрите си социални партньори и синдикалисти за 2019 г. Превърнала се в стойностна традиция, тържествената церемония по награждаването се проведе на 13 декември 2019 г. в София и бе открита от председателя на СБУ д.ик.н. Янка Такева.

Сред официалните гости на церемонията – символ на заслужена благодарност, признателност и уважение към всички, чиито усилия и активна дейност на национално, регионално ниво и на ниво образователна институция, водят до повишаване на просперитета и авторитета на българското учителство, бяха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, зам.-министърът на образованието и науката инж. Таня Михайлова, вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков, партньори, съмишленици и приятели на СБУ. Участие в церемонията по връчване на почетните отличия на СБУ взе и делегацията на Синдиката на учителите – Казахстан (KTUESW), водена от неговия президент Айгул Мукашева.

В присъствието на близо 400 гости, участници и представители на медиите, бяха връчени почетни плакети и грамоти за всички, номинирани в заключителния етап на престижните национални конкурси на СБУ: Четиринадесети национален конкурс „Синдикалист на годината“, Тринадесети национален конкурс „Най-добър социален партньор – кмет“ и „Заместник-кметове“, Тринадесети национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор“, Двадесет и първи национален конкурс „Журналист на годината“, Първи национален конкурс „Най-добър социален партньор – началник на РУО“, Първи национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор на дирекция в общинска администрация“, Първи национален конкурс „Най-добър социален партньор – началник-отдел в общинска администрация“.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top