39-годишна старозагорка получи чек за 50 000 лева от НАП

Чек от 50 000 лева получи победителят в тазгодишната лотария на НАП с касови бонове. Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в агенцията връчи чек на 39-годишната Наделина Колева в пресклуба на БТА в Стара Загора.

Победителката играе за втори път в лотарията, през тази година участва с 6043 касови бона. Печелившият касов бон е от 0,55 лв. ,който е получила от кафене в Казанлък. Наделина Колева е щастливо омъжена и има 16- годишна дъщеря. Има завършила магистратура по банков мениджмънт от Варна, но работи в частна компания като дистрибутор на траурни стоки.

„Това е първата печалба в живота ми и искам със семейството ми да я инвестираме в нещо смислено“, призна победителката. Лотарията на НАП, която се провежда за трета поредна година, е събрала над 1 млрд. касови бонове. Само през тази година в надпреварата са участвали граждани с 22 млн. касови бонове на обща стойност над 4 млрд.лева, посочи Росен Бъчваров. По думите касовите бонове не са само данъчни документи, но носят и потребителски права.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top