Намериха солидно количество марихуана във фризьорско ателие в Стара Загора

При специализарана полицейска операция за противодействие на престъпления с наркотични вещества в Стара Загора са арестувани петима младежи на възраст между 22 и 27 години за притежание на наркотици. Униформените са спрели на на кръстовището на ул. "Княз Ал. Батенберг" и ул. &"Св. Княз Борис I"  в областния град лек автомобил "Ауди", управляван от 24-годишен мъж от село Медникарово, общ. Гълъбово. Във возилото са пътували и четирима пътници. По време на извършените на място процесуално-следствени действия в близост до автомобила и в от лицата са намерени наркотични вещества – метамфетамин, 0,41 гр. и марихуана, 1,16 гр.

При последвали процесуално-следствени действия – претърсване и изземване във фризьорско ателие в  Стара Загора, е намерено и иззето наркотично вещество – марихуана, с тегло 679,33 гр.

Образувани са досъдебни производства по чл.354а, ал.3, т.1 от НК. Лицата са задържани за срок до 24 часа. С постановление на РП - Стара Загора на едно от тях – мъж на 27-години от  Стара Загора, е наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top