Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова – с поздравление към Кмета и новия Общински съвет на Стара Загора

Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова – с поздравление към Кмета и новия Общински съвет на Стара Загора. Публикуваме обръщението без редакторска намеса.

Уважаеми господин Тодоров,

Поздравявам Ви за спечеленото отново високо доверие на нашите съграждани! Вие сте единственият кмет в демократичната история на Стара Загора, който безапелационно получава такова доверие за трети пореден път – факт,  достоен за уважение и признание за работата Ви в полза на гражданите, с мисъл за развитието и бъдещето на Стара Загора, с поглед към нови хоризонти и перспективи!

Уважаеми дами и господа общински съветници,

Поздравявам всеки един от Вас за избирането му като общински съветник и пожелавам ползотворна работа, мъдри и експертни решения, продиктувани от заявения Ви ангажимент за служене в полза на обществото ни. Общинският съвет е избираем орган, състоящ се от различни формации, споделящи различни интереси, но съм убедена, че когато предлаганите решения са добри, полезни и справедливи за града и съгражданите ни те ще намерят своята реализация чрез диалог и единност.

Вярвам в посоката и скоростта, с която Стара Загора се развива – за нас и нашите деца, Стара Загора трябва да продължи изпреварващо да върви към просперитет и успехи!

Използвам повода да Ви отправя покана за участие във форума, който организирам в качеството си на местен омбудсман, с тема към младите хора на града ни –  „30 години демократични ценности: поколението днес – проблеми и перспективи“, на 21.11.2019 година от 11,00 часа в зала „П.Р.Славейков“ на Община Стара Загора.

Бъдете здрави и всеотдайни в делата си!

Надежда Чакърова

Омбудсман на община Стара Загора

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top