Д-р Георги Узунов получи призът “Лекар на годината 2019“ в Стара Загора

Д-р Георги Узунов получи призът "Лекар на годината 2019" на Районната колегия на Българския лекарски съюз в Стара Загора. Той е дългогодишен педиатър и неонатолог, от 1997 г. е директор на Дома за медико-социални грижи за деца (ДМСГД) Стара Загора. , преподавател е в Тракийския университет, а от 1997 год.  директор на Дома за медико-социални грижи за деца –Стара Загора.

На тържествената церемония бяха отличени и специалистът по образна диагностика и член на Европейското дружество за диагностика на гърдата и на Европейската асоциация по радиология д-р Любомир Трифонов в категорията „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“. Кардиологът д-р Наньо Нанев получи приза за „Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалността“.

Връчваната за четвърта поредна година награда за млади медицински надежди „Ти си нашето бъдеще“ получиха д-р Стоимен Гечев и д-р Гергана Гечева-Ферменджиева от Казанлък. Те работят успешно в областта на физикалната и рехабилитационната медицина.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top